PayPal is my friend😃

Dere har sikkert hørt ordtaket; «Google is your friend»

Jeg har endret det til «Paypal is my friend» og det har en enkel historie bak seg.

I begynnelsen av november bestilte jeg tre ting på nettet.

Dette skulle være julegaver til mine barn og det skulle være plenty av tid til å få disse gavene i posten i tid til jul til tross for at det skulle sendes fra statene.

Jeg vurderte lenge om jeg skulle betale med lønnskortet mitt siden paypal kontoen er koblet opp mot et kredittkort, men jeg endte opp med å bruke paypal....det er så enkelt vet dere, en mail adresse og et passord så har en handlet det en vil.

Farlig hvis en går inn på eBay, men det er en annen historie🤪

Så gikk da dagene, gaven til jentungen ble pakket og sendt i følge mottatt mail fra firmaet jeg bestilte fra.

Gavene til guttene lot vente på seg. I slutten av november begynte jeg å etterlyse resterende varer. Ingen svar fra firmaet....innboks og søppelpost ble sjekket daglig.....ett par uker til og jeg kjente jeg begynte å miste tålmodigheten.

Ny mail med samme resultat, altså niks og nada svar fra firmaet.

Vi var nå endel dager inn i desember og hvis jeg skulle ha håp om å motta gavene innen julaften måtte noe skje.

Logget meg inn på PayPal og fant frem til klage siden deres. Fikk der beskjed om at de foretrakk at jeg sendte mail direkte til firmaet fra PayPal siden så det gjorde jeg......mer venting.....litt over en uke gikk og nå var jeg forbannet. Det var ikke snakk om mange tusen jeg hadde betalt, men nok til at jeg ville ha pengene mine igjen.

Altså hallooo.....man blir jo ikke akkurat rik av å være statlig ansatt i Norge AS.

SÅ fikk jeg en mail fra firmaet.....de takket så hyggelig for sist og lurte på hvordan jeg hadde det😳 og om jeg ikke kunne tenke meg å handle mer fra de😳 Eeeehhhhhh.......say what???

Jada, man kommer vel fra et møblert hjem og svarte at «Joda, her står alt bare bra til, men venter fremdeles på de FORRIGE varene jeg bestilte»

Intet svar på den mailen.....sjokkert? Ikke jeg heller😡

Så da opprettet jeg en sak inne på PayPal sine sider, to sekund gikk før jeg fikk beskjed om at de, altså da PayPal, hadde sendt mail til firmaet og etterspurt deres side av saken.....de hadde gitt firmaet frist til 27😳 desember til å svare.....jepp....det ville da bli for sent til å få varen frem til julaften.

En dag og to gikk før jeg endelig fikk svar fra firmaet. De beklaget på det sterkeste at de ikke hadde svart tidligere og at mine varer allerede var sent fra de, men hvis de fikk ordre nummeret så skulle de sjekke hvor varene befant seg. Jeg sendte de opplysningene og det var det siste vi hørte fra dem.....varene de påstår er sendt har jeg enda ikke mottatt😡

28 desember fikk jeg derimot svar fra PayPal.

«Hei

Vi har fullført vår undersøkelse av saken og saken er avgjort i din favør.

Vi har klart å få tilbake $79,85 USD og dette beløpet er nå godskrevet deg.

Det kan ta opptil fem virkedager før beløpet er tilgjengelig på kontoen din.»

Beløpet stod på konto før årsskifte😍 kommer aldri igjen til å handle fra det firmaet og jeg kommer ALLTID til å bruke PayPal når jeg skal handle på Internett😃

#shopping #internettshopping #paypal

4 kommentarer

Om det er eBay kan du sjekke selger/firma hvor pålitelig de er før du handler ;)

Doc og Dask: Det var ikke det denne gangen, handlet direkte hos firmaet og de annonserer mye på FB:-(

Åja... Det er eg mer skeptisk på :p

Doc og Dask: Det kommer jeg også til å være fremover, men fikk pengene mine igjen da:-))

Skriv en ny kommentar